View Single Post
Staro 12.09.2013, 17:04
Markoo Markoo je offline
Proteran

Datum prijave: 26.08.2011
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik free Prikaz poruke
Vidi to sto je neko otisao na crno i ima firmu nije poenta ove price, jer dok god placa porez niko ga nece dirati, ali cim prvi put pocne nesto da pametuje da neplati neku dazbinu,ratu, racun e tada navlaci losu karmu na sebe. I ja znam gomilu ljudi koji su u US na crno i maju i firme i uspeli su da se snadju odlicno, ali su mi svi zavideli na dobijenoj gc, svi su bili u fazunu "niste svesni sta ste dobili, ustedeli ste po 25k $ po osobi ako ne i vise, dali vi znate u kojoj ste prednosti sto imate gc". Jedan lik mi je iskreno rekao "blago tebi nisi sveta sta si dobio, ja ga pitam sto, a on meni prijatelju nemoras da se okreces non stop iza sebe i da mislis dali ce te imigraciona savatati iza sledeceg coska, jer nezas kome si se zamerio i ko hoce da ti napakuje tako nesto". Znaci gc ti daje dusevni mir i slobodu koju ljudi na crno nikada nece imati, a isto tako mozes da zivis na crno ali imas ogromnu obavezu da postujes pravila da te nebi posle maler bio
Razumem sve to i postujem,ali me malo nerviraju komentari pojedinih clanova kada krenu tako nadmeno da pisu.....Voleo bih i ja da dobijem gc,a sta ako ne dobijem,da mi prodje zivot u iscekivanju....Naci cu drugi nacin da odem i da se snadjem,a zli jezici mogu slobodno da me zovu kriminalcem
Reply With Quote