View Single Post
Staro 19.09.2013, 13:35
Markoo Markoo je offline
Proteran

Datum prijave: 26.08.2011
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik kaneolopa Prikaz poruke
Kriminal je kriminal kako god se jos to zvalo. Ne mislim da cekas zelenu kartu nego ako imas znanje i mogucnosti otvori firmu ovde investiraj 100k u istu i onda mozemo da pricamo kako si se SNASAO Americi!

Svako ko je ode i bavi se takvim poslom kao sto ti opisujes (citaj "snasao se") je kriminalac nista drugo. Necu reci svaka cast za nesto sto nije. Tvoji poznanici iz CG ne zasluzuju to odobravanje jer po ovome sta pises jesu ilegalci i kriminalci.

Fora je da treba imati muda za druge stvari ne za snaci se, imaj mozga pa zavrsi skole ovde pa se snadji onda cemo da pricamo.
Imaj kliker pa ulozi novac pa se mozes snalazljivom osobom(pritom investiranje u kupovinu braka i ilegalne poslove ne nazivajmo snasao sam se).

Zalosna je iskrivljena perspektiva srbijanskih izgubljenih vrednosti, gde je rec snasao se toliko iskrivljena da celokupno drustvo odobrava sav kriminal tako olako.

Na kraju ne mislim da solim ikome pamet ako zelis da si kriminalac budi, necu ti ja braniti, ali daj bre samo da rascistimo terminologiju. Tvoji poznanici jesu kriminalci i nazovimo to tim recima a ne snasao se.

Moji prijatelji koji ovde zavrse skolu nadju posao i bave se uspesnom karijerom su se SNASLI!!!
Znas kako da bih zavrsio skole treba da dodjem,da bih ulozio novac treba da ga imam,toliko koliko je potrebno da bi se zapoceo posao....Ja sam i ovde skolovan covek a vec znam sta ces ti reci,te skole se ne priznaju u Americi,ok ne priznaju se nije to ni poenta,vec hocu da kazem ne bi mi bio problem da ih zavrsim ni tamo,pola Vas koji ste tamo ste pozavrsavali neke kurseve i sada se pravite pametni.Vidis te moje prijatelje nisu uhapsili u toj tako uredjenoj zemlji kako ti rece,verujem da su se bolje snasli nego ti,koja si se skolovala.Moji poznanici se sasvim slobodno krecu a sitne duse mogu da ih zovu kako hoce.....To se zove kompleks.
Reply With Quote