View Single Post
Staro 19.09.2013, 18:26
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Sta ste pukli na coveka kao da je najveci olos na forumu?!
Nije kriminalac, lazov, prevarant, ne trazi da zivi od socijale, covek zeli bolji zivot za sebe i da zivi od svog rada, kao sto ste i vi imali na umu kada ste otisli. Drzite mu lekcije iz zemlje koja ima milione ilegalaca, koji se ne stide toga, koji gledaju samo sebe, od kojih su mnogi u dusi losiji ljudi od njega, i sad kao on nema pojma o postenju. Treba da sedi i klima glavom a da drugi olosi se hvataju boljeg zivota i boljih prostora. Normalno, ako coveku ne preostaje nista drugo u zivotu nego da ubije nekog coveka - on ce ga i ubiti, a kamoli ilegalno preci neku granicu! Od postenja i regularnosti u zivotu nema nista. Ja sam bio skoro propao u zivotu zato sto sam vaspitan da samo gledam na postenje na regularnost, da nikog ne ugrozim i slicno. Care, moj ti je savet da se ne osvrces ni na cije misljenje nego da cinis za sebe ono sto mislis da ce ti doneti konkretan rezultat, a od prodavanja magle i prazne price se ne zivi. Zivot je jedan nema se vremena za bacanje vremena, uzivaj u malim vrednostima, zdravlje, deca, prijatelji u nekoj uredjenijoj zemlji, a spoljna politika, odnosi u svetu, postenju drzave, institucija i ostale teme za manipulaciju masama koje sluze da ti drugi koji im rpicaju zive na racun njih, izbaci iz zivota.
Reply With Quote