Hvala vam na cestitkama, nadam se da cu svima istom merom uzvratiti u cestitanju
@Dgtalbtch i za sve ostale:
Evo izjave od sestre koju sam predao konzulu:
Date: 09/20/2013
To: United States Embassy
Belgrade, Serbia
Dear Honorable Consul:
My name is ****, and I reside in Miami Beach, Florida, USA. I am a United States lawful permanent resident alien.
This is to confirm that I will assistance in all to my brother, ****, when he comes to live in the USA.
I am employed full time as a **** in ****, located in Miami beach, FL.
If you require any additional information, please do not hesitate to contact me at the phone number or email address listed below.
Very truly yours,
Address: ****, Miami Beach, FL 33139
Telephone No: (305) ****
E-mail: ****
Najbolje je da oko tvojih nedoumica nazoves ambasadu i njih pitas oko te mogucnosti jer tesko da ti neko ovde moze dati 100% tacan odgovor. Ne secam se sada bas tacno ali mislim da mi je na jednom dokumentu striktno pisalo da je za svrhu izdavanja americke vize, mislim da je to bilo iz SUP-a. Gde god su me pitali za sta mi je potreban konkretan dokument ja sam rekao za izdavanje americke vize. Sa druge strane kad pogledam jedino problema mozete imati sa papirologijom i sa tim se uopste ne bih kockao. Mala je cena podizanja novih dokumenata u odnosu na cenu koju mozete platiti nekom neadekvatnoscu dokumenata. Kad smo kod dokumenata onu curu koju sam spominjao da je isto bila kad i ja na intervju-u i koja nije imala original diplomu sa sobom vec samo overenu fotokopiju se nazalost nije pojavila na urucivanju pasosa i viza juce popodne. Iskreno se nadam da joj je samo receno da u narednim danima donese original diplomu i da ce sve biti u redu. Iz tog razloga nemojte "skrtariti" na dokumentima jer su oni po mom iskustvu najvazniji