Ne ne, momenat, posle dva dana...
Vidim da nisam jedini kome se "to" desilo. (nepojavljivanje CN-a, ako je to pravopisno ok :) )
Oznojili su mi se dlanovi dok sam cekao CN skoro 4 sata; imao sam ja mislim 2 puta continue jer sam pridodao u prijavu i "derivates" (supruga i dva maloletna deteta) ali ni posle toga nije bilo "submit."
Zato sam trazio pomoc. Nije kriv Igor sto me je onako savetovao. Jednostavno, posle skoro 4 sata cekanja, a nije bila ponudjena opcija "back page1" ili back page 2, nisam smeo da kliknem nazad na eksploreru, izasao sam iz svega toga...
Odmah mi je izaslo da je vreme ograniceno na 60 minuta; tamo pise u vezi sa tezinom informacija, vreme je na 30 minuta ali vreme za slanje prijave je "do 60 min."
Brzo sam ponovio ceo postupak i dobio sam potvrdni broj sve ukupno za manje od 10 minuta.
Ja licno mislim da mi niko od Vas nije dao pogresan savet jer sam prijavu slao prvi put. Ukoliko ispadne da sam dva puta poslao istu, znam da nije moja greska i nikoga od Vas jer da nije ljudi kao sto ste Vi, ne znam ni da li bih se odlucio da je saljem. :no:
Zato je predlog za devojku koja nije dobila CN, da posalje ponovo sve jer mislim da bez broja ipak to nece moci. Igor, aspirin i ostali, veliko hvala; lepo je da se "neki od nas" makar pomazu u nacinu da odemo iz ove propasti od zemlje...
|