Evo da se javim i ja posto sam danas zavrsio preglede u Smiljanicevoj ulici. Kao sto su i svi pisali, ordinacija je stan, ljudi veoma ljubazni koji rade, bio sam tamo od 9, za 3 min mi izvadili krv i poslali u susednu ulicu da snimim pluca, tu je bila velika guzva ali su me prvog prozvali, sigurno zato sto imaju neki dil sa ovima iz smiljaniceve, tak oda sam se osecao kao gospodin dok su se ostale babe bunile tamo :P Posle sam se vratio u ordinaciju, platio i rekli mi da dodjem u 2:15... Kada sam dosao uobicajna pitanja, da li ste pusac, da li se drogirate, cime se bavite, merenje pritiska, slusanje pluca, visina, tezina, skini gace, malo pipne jedno 10-ak sekundi, kaze okreni se i to je to, Primio sam jednu vakcinu i platio je 3000 dinara i to je to. Sve u svemu skroz opusteno, i nema greske
E sad pitao bih ostale za savet, zavrsio sam 2 fakulteta, turizmologiju i master geografiju i to napisao na svim papirima. Problem je u tome sto moj fax jos ne izdaje diplome po bolonji, treba da se usvoji nesto i plasim se da ih necu imati do intervjua, a imam original uverenja i o jednom i o drugom faxu, pa me zanima da li mi nece praviti problem da im odnesem to u oba indeska, spiskom polozenih ispita, i original uverenjima, i da im objasnim celu situaciju? Mozda se neko nalazio ili se nalazi u sslicnoj situaciji?
Pozdrav svima i srecnooooo!