@zvercice
Ma tko više zna šta je ludost, a šta hrabrost. Zapravo, zar svatko tko je imalo hrabar nema u sebi i određenu dozu ludosti? Ako uvijek ideš na sigurno, provjereno, bez rizika, teško da ćeš nešto postići u životu, da ne spominjem da to postane booooring. Netko će reći da ste ludi, netko će to reći za sve nas koji smo u ovoj priči, netko će reći da ste hrabri, netko će pak reći da “tražite kruha preko pogače”, netko ni u snu ne bi odlučio povući ovakav potez koliko god mu bilo loše ovdje. Ali to je sve u redu, svatko ima pravo na svoje mišljenje i pravo da svoj život uređuje kako smatra da je najbolje. “Sto ljudi, sto ćudi”, što bi rekli. Mi smo od prvih ljudi (u porodici) kojima smo rekli dobili poprilično “hladnu” reakciju na cijelu priču, u smislu: “ Idete u neizvjesnost, a imate sve sređeno?”, ali mi se ne damo zbuniti. Pojam “sređeno” ne znači svima isto. Da, imamo poslove, od kojih je jedan u državnoj službi (lažna sigurnost o kojoj je i dreadnot već govorio), stambeno smo obezbjeđeni i netko bi rekao šta još hoćete. Hoćemo da živimo, hoćemo da naša djeca imaju više mogućnosti u životu… hoćemo da se sklonimo iz ove sredine koja tone prije nego što i sami postanem inertne jedinke pored kojih život prolazi dok čekamo “bolje sutra”.
Dakle vi ste za mene i hrabri i ludi, pri čemu ovo mislim u najboljem i najpozitivnijem smislu

21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky
29.05.2013. koverta stigla u Kentucky
08.11.2013. Intervju - vize odobrene

31.03.2014. Landed in Chicago