Citat:
Prvobitno poslao korisnik cvale
Mišljenja sam da je ovo RAK RANA našeg društva jer se jako odgovornih mijesta dočepaju kvazi stručnjaci, i stvarno se po nekad pitam kakvu volju imaju klinci koji se ubiše od učenja za jake ocijene, odnosno čemu se oni nadaju?! Odgovor na pitanje u veći slučajeva je inostranstvu. BEDAK.
Zverčice izvini što sam ti temu malo zatrovao, da ne dužim ovakvih stvari ima milion u upravu se prijatelju ja staje kao drugi u koloni GLUPANA. 
|
Ne znam šta bih napisao, sem da prilično slično razmišljamo, gledajući sve četiri stavke. Što se klinaca tiče, pa upravo to, uče da beže odavde, i treba. Odavde će svako iole pametan i pošten otići, ne može ovaj svinjac normalan mozak da trpi do kraja života. Pa, odavde je i Tesla pobegao, ovde bi ga smatrali čudakom i budalom, možda bi i u ludari završio, a u USA svi znamo šta je bilo.
Što se mene tiče, ukoliko lično ne uspem da odem odavde i povedem porodicu, svoje dete ću pripremati i učiti da se snađe negde tamo preko, a nadam se i novčano pomoći da se usudi na takav korak.
Dakle, po ovoj priči, ja sam PAPA SMURF, u ovom slučaju PAPA GLUPAN, a?

Hvala, druže, hvala, osećam se nekako ponosno