View Single Post
Staro 11.11.2013, 21:03
Markoo Markoo je offline
Proteran

Datum prijave: 26.08.2011
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Sta ste pukli na coveka kao da je najveci olos na forumu?!
Nije kriminalac, lazov, prevarant, ne trazi da zivi od socijale, covek zeli bolji zivot za sebe i da zivi od svog rada, kao sto ste i vi imali na umu kada ste otisli. Drzite mu lekcije iz zemlje koja ima milione ilegalaca, koji se ne stide toga, koji gledaju samo sebe, od kojih su mnogi u dusi losiji ljudi od njega, i sad kao on nema pojma o postenju. Treba da sedi i klima glavom a da drugi olosi se hvataju boljeg zivota i boljih prostora. Normalno, ako coveku ne preostaje nista drugo u zivotu nego da ubije nekog coveka - on ce ga i ubiti, a kamoli ilegalno preci neku granicu! Od postenja i regularnosti u zivotu nema nista. Ja sam bio skoro propao u zivotu zato sto sam vaspitan da samo gledam na postenje na regularnost, da nikog ne ugrozim i slicno. Care, moj ti je savet da se ne osvrces ni na cije misljenje nego da cinis za sebe ono sto mislis da ce ti doneti konkretan rezultat, a od prodavanja magle i prazne price se ne zivi. Zivot je jedan nema se vremena za bacanje vremena, uzivaj u malim vrednostima, zdravlje, deca, prijatelji u nekoj uredjenijoj zemlji, a spoljna politika, odnosi u svetu, postenju drzave, institucija i ostale teme za manipulaciju masama koje sluze da ti drugi koji im rpicaju zive na racun njih, izbaci iz zivota.
Prijatelju,lece komplekse,ali mogu samo da me povuku
Reply With Quote