@SEEUSAIC Za pocetak, tebi dugujem izvinjenje ali jednostavno sam pregledao sve opcije u kontrolnoj tabli i nigde ne mogu da nadjem opciju za postavljanje potpisa?! Ako neko ima savet kako da to uradim, bicu mu zahvalan! Sto se tice prebacivanja u "Lokacije u USA", nema problema.
@RBSMC Evo ukratko nekim redom...ako budes imao pitanja posle ovoga, slobodno pitaj. Pasosi u SUP-u na Bulevaru Kralja Petra (odnosno, Ulica Kraljevica Marka, kako se vec vodi). Predlazem zakazivanje preko e-uprave. Cekas pasos oko 10 radnih dana. Izvodi iz maticne knjige rodjenih i vencanih - Maticar na Trgu Mladenaca u centru, dobijas ih odmah. Izvod iz kaznene evidencije SUP - isti SUP kao i pasosi. Ako si rodjen u Novom Sadu, dobices za 7 dana, ako nisi cekas 14 dana. Izvod iz kaznene evidencije u Sudu - vadis u Sudu kod SPENS-a, u prizemlju se javis na info-pult. Na to cekas 2-3 dana. Za maloletnu decu isti Sud ali na trecem spratu u pisarnici Viseg Suda. U svom Domu zdravlja kod svog lekara (u mom slucaju u Zmaj Ognjena Vuka) trazis potvrdu o primljenim vakcinama, ako si primao neku skoro, konkretno tetalpan (tetanus). Kod decijeg lekara to dobijas za decu. Ove potvrde ti trebaju za lekarski, mozda ti uvaze neku od vakcina, ja nisam primao dve, nego jednu (nisam primao tetanus, jer sam ga primio pre godinu dana zbog povrede na poslu). Mislim da je to sve, ako imas jos kakvih pitanja...tu sam...
@vuxanne Stavicu link u potpis cim saznam kako i kad mogu da ga postavim.