View Single Post
Staro 01.12.2013, 16:36
Taji's Avatar
Taji Taji je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.01.2009
US lokacija: Greenville, SC
Nepromenjeno

Bas vuxanne, te Kardasijanke i ostala svita, Bad Girls...itd., meni zlo dodje samo kad vidim reklamu. Ali zato ima stotine TV kanala pa se moze probrati sta ko voli. Ja licno sport nikad ne gledam ali zato volim lokalne vijesti, na primjer. Lijepo je znati sta se sve desava u sopstvenom gradu, od lijepih do losih vijesti.
Isto tako, oboazavam Ancient Alliens, kad njih slusam mnogo mi je univerzum blizi i jasniji i mnoge stvari imaju vise smisla...
isto tako American greed, American scam, Fugitive, itd. su mi veoma poucne. Radjene su na osnovu istinitih dogadjaja i mnogo moze da se nauci o ovom sistemu ovdje kako radi, kako se legalno varaju ljudi, kako ljudi naivno nasjedaju na price pojedinaca, vecinom cak I prijatelja, ulazu sopstveni novac, posteno zaradjen, u zelji da zarade ako mogu jos malo za penziju i onda cvrc milojka...ni glavnice, ni kamate a ni tzv. "prijatelja" I tako se uce neke zivotne lekcije na sopstvenom primjeru koji na zalost ostavlja ljude bez dolara u njihovim 60-im I 70-im godinama. Tad postanu svorc I prinudjeni su da traze posao da prezive, vecinom nadju nesto tipa Wal-Mart, 7-8 dolara na sat. Sjecam se jedne zene koja je ulozila $700.000 koje je imala ustedjene za penziju I ostala bez icega. Prevarena od 20-godisnjeg prijatelja...kaze "sad cu morati da radim do smrti da prezivim zahvaljuci mojoj vjeri u ljude I naivnosti".
Zato kad se dodje ovamo mora se i ta strana dobro da prouci jer ipak moramo biti svjesni da stvarno, ali stvarno nista nije dzabe ma koliko zvucalo da jeste I nema zarade "na brzake" ma kako ponuda primamljiva bila. Ja licno vjerujem u zaradu sa svojih "10 prsta i sopstvenim mozgom". Mnogi su mi rekli da je to tezak put ali za mene je to jedini ispravan put i da mirno spavam.
E jedino kad bi me opalilo loto, to bi vec bila druga prica
Reply With Quote