View Single Post
Staro 25.12.2013, 11:03
Morning Star Morning Star je offline
Član

Datum prijave: 25.12.2013
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Pozdrav svima na forumu.Takodjer jedno veliko hvala jer je forum pun korisnih informacija koje su lako dostupne.

Svakodnevno pratim ovaj forum vec dugo vremena i konacno sam se odlucila i ja javiti.Prijavili smo se na lutriju 2014.(ja kao nosioc,suprug i dijete od 2 godine).Nazalost nismo izvuceni pa smo se prijavili i za 2015. godinu.E sad,dok cekamo 01.05. gledam na sve strane i na sve nacine kako da odemo iz ove korumpirane drzave.U opciji su nam USA kao broj jedan ali moze i Australija i Kanada.Razlog sto pisem bas na ovu temu je taj sto sam malo proucavala kako da odem na postdiplomski konkretno u Sacramento(ali kao sto sam napisala otisli bi bilo gdje).Glava mi je sad puna informacija o fakultetima,placanju istih,skolarinama,vizama i svemu i to za sve tri zemlje koje sam nabrojala.
Moje pitanje je za Vuxanne(jer vidim da ona zna sve o tome) ili za bilo koga tko nesto zna o tome.Dakle po struci sam strucni prvostupik(baccalaurea) sestrinstva iliti bacc.med.techn. i imam 17 godina iskustva u struci.Bila sam na IELTSU i to 2 puta (L:9.0 R:9.0 W:6.0 S:6.5 a drugi put L:8.5 R:7.0 W:6.5 S:8.0).Da li mogu upisati Master za Nursing?Jos vaznije pitanje da li mogu dobiti stipendiju za to s obzirom da je dosta skupo?Da li poslije toga mogu ostati u USA i traziti zelenu kartu?Vidim da je Vuxanne tako ostala ali nije moja struka pa neznam kakva je situacija sa sestrama? Sve te odgovore vec otprilike znam ali bilo bi mi lakse da mi netko odgovori iz prve ruke i da mi kaze sto bi bilo najbolje za moju situaciju.
Oprostite ako sam bila opsirna ili ako sam postavila neko pitanje koje je vec odgovoreno ali kao sto rekoh glava mi puca od raznoraznih informacija i vise neznam sta mi je bolje da napravim.Ako se jos necag sjetim javit cu se.
Unaprijed vam hvala...
Reply With Quote