Via hvala na savjetu i na dobrim zeljama.Ja sam polagala oba puta u Budimpesti i tamo su bili jako rigorozni.Nitko s nikim nije smio pricati a kamoli da je netko iz BC-a nesto objasnjavao.Takodjer su prva tri dijela ispita(L,R,W) bili u jednom hotelu u velikoj dvorani od 9-12 sati a S part je bio od 13-17 sati u prostorijama BC-a.S tim da smo morali doci najkasnije u 8 ujutro i kad jednom udjes u dvoranu za polaganje nema izlaza cak niti na wc.Sto se broja kandidata tice prvi put je bilo preko 100 ljudi koji su dosli na IELTS i to sve academic part a drugi put je bilo nesto manje ali bilo je i onih koji su polagali general part.Uglavnom razmotrit cu Sarajevo ako budem ponovno polagala.Sad trenutno cekam enquiry on results za taj zadnji ispit a u medjuvremenu gledam sve ostale opcije.
Najgora mi je stvar sto za USA nostrifikaciju diplome imam dovoljne ocjene iz IELTSA ali nema takve skilled vize preko koje bih mogla aplicirati dok za Australiju i Kanadu ima vize ali mi fali 0.5 boda veca ocjena iz writing parta.
U svakom slucaju kopati cu kako god samo da odemo iz divne nam drzave.
|