View Single Post
Staro 13.02.2014, 03:40
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan Prikaz poruke
Izvini, a gde sam ja to pominjao moj nacin imigracije? Ja Green Card odavno imam, a sa F1 sam usao mnogo posle tebe i dobio GC za samo nekoliko godina (kao sto su drugi vec savetovali -samo sto to nisam bio ja vec drugi clanovi, tu si me malo pomesala), a ti se u istom statusu razvlacis vec 10-tak godina i na to si (bezrazlozno) ponosna (sad ovde ja citiram druge clanove kad vec potezes temu). Sto bih ja tu bio uvredjen kad sam odavno stvari zavrsio (pre tebe)?

Poenta moje price je da ti, kao doktor nauka, mozes mnogo bolje da doprineses ovom forumu elaborisanim postovima umesto da ga zatrpavas hrpom kratkih poruka iz kojih vecina clanova ne moze da izvuce poruku. Ili nisu tacni, kao ovo sa checking-om i kreditnom istorijom, ili su previse kratki pa nema dovoljno informacija. Metodologija pisanja bi trebalo da ti da ti bude malo jaca strana, plus sto ovo nije Twitter nego forum.
Otkud ti svaki put kad nesto drugacije razmisljas od mene, pocinjes da mi dajes uputstva sta treba a sta ne da radim na forumu? Hoces li sad stavljati uputstva koliko slova treba post da sadrzi po tvom licnom ubedjenju?

Zasto pises u ime ostalih clanova? Kakav ti je to kolektivni mentalitet?

Ja imam pravo da imam svoje misljenje. Ako se sukobi sa tvojim, i dalje imam na to pravo. Ne vidim sta ti nije jasno?

Tebi nije jasno da ovo nije tvoj licni web sajt vec forum gde nas ima sa drugacijim misljenjem?
Reply With Quote