Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
Pharmacy tech u Chicagoland-u zaradjuje oko $13-14 na sat. To je pocetna satnica u Wallgreens-u i CVS-u. Po farmacijama tipa Omnicare (specijalizovane za snabdevanje LTC -Rehab and Nursing Centers), satnice se krecu u rasponu od $12-18 na sat. Za NYC imam informaciju da pharmacy tech ima $22 na sat ali ne znam koja ustanova je u pitanju (poznanik poznanika - tako da ne znam detalje).
Sonography - Ultrasound Tech zaradjuje vise. Koliko - zavisi gde radis. Znam da jedna devojka, crnogorka poreklom radi terenski i po poseti/nalogu uzima $20. Nisam je pitao koliko u proseku poseta skupi dnevno. Pogledaj na indeed.com kako izgleda prosek zarade za to zanimanje u zavisnosti od grada. Do licence u ovoj oblasti se dolazi skolovanjem mahom po Community Colleges, Associate Degree je u pitanju. To znaci 1-1.5 godina za prerequisites i 2 godine za core program ukoliko uspes da udjes u program.
|
Hvala ti za ovu informaciju, i ja sam farm. tech i gledala sam za NYC ne treba licenca, samo se polaze ispit koji kosta $129 plus knjige$69. Tako da mi ovo $22 na sat fino zvuci!