Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc
ne ulaziš dapače, zbog posla (tu u RH) nam odgovara da nam entry bude kraj 8 ili početak 9 mj. ali više od svega zbog sestre, naime da nismo odgodili intreview onda bi krajem 7 početkom 8 trebali već biti tamo a sestra mi je tada na godišnjem u RH a htio bi da nas tamo ona dočeka, a i da iskoristimo cijelo ljeto na moru...tko zna kada ćemo opet 
|
Super ste to iskombinovali, pogotovo ovaj dio cijelo ljeto na moru. Meni je prošle godine cijelo ljetovanje bilo u tom nekom znaku opraštanja, više me tada tresla neka nostalgija i onaj osjećaj "sad i tko zna kad", nego sada. Valjda baš zato sto je odmor, more, uživanje, a znaš da sljedeće godine nećeš biti tu. Vi ste na moru pa iskoristite to ljeto maximalno
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikasa

e,ovako.mi smo imali intervju danas i prosli smo super,a ako smo mi dobro prosli,vi nemate razloga da se brinete. Naime, nas dvoje smo vec bili u Americi,s tim sto sam ja prekoracio vizu pre nekoliko godina i tripovao sam se da mozda necu proci intervju. Da napomenem da je zena nosilac (pisao sam u ranijim postovima), mozda to ima veze. Mene konzulka nije bukvalno nista pitala povodom toga. Svejedno, intervju je prosao lagano , zadrzali smo se svega sat i po u ambasadi, standardna procedura kao i kod ostalih koji su prosli. Pitala nas koliko smo dugo zajedno,zasto smo se vencali, trazila je slike kao dokaze veze, da li smo ranije bili u americi (nista vise od toga). Planiramo u Njujork za 2,3 meseca. 
|
Čestitam na vizama i puno sreće vam želim.

21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky
29.05.2013. koverta stigla u Kentucky
08.11.2013. Intervju - vize odobrene

31.03.2014. Landed in Chicago