View Single Post
Staro 12.03.2014, 18:34
strajo batice strajo batice je offline
Član

Datum prijave: 28.12.2013
Nepromenjeno

Prvo da se zahvalim na brzim odgovorima. Drugo, ja verovatno nisam dobro objasnio moju zamisao. Naime, ja planiram da zavrsim medicinu ovde u Srbiji u Novom Sadu pa tek onda da polazem USMLE. A ovo sto sam pitao, ja bih, kada bih otisao na letnjem raspustu u USA preko work and travel programa to bi bilo sve ukupno tri meseca u Americi, prvih dva meseca bih radio dva posla istovremeno koje bih nasao preko agencije dok ne polozim taj CNA, kad ga polozim pokusao bih da nadjem negde posao u bolnici sa tim CNA i da radim to taj ostatak od mesec-mesec ipo dana. Sve ovo sam pitao da li moze jer bih hteo na vreme da se upoznam sa americkim sistemom rada u bolnici da budem spreman kad nostrifikujem diplomu. Inace, 10 dolara na sat bi meni taj jedan mesec bilo sasvim dovoljno. E da, jos jedno pitanje, da li se moze na primer prevesti ova moja diploma sa republickog takmicenja iz zdravstvene nege na engleski pa da im cisto prilozim i to ako prihvataju oni to uopste? I da li se uopste diploma moze prevesti na engleski?
Reply With Quote