View Single Post
Staro 01.05.2014, 07:11
Nikolaniko Nikolaniko je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2013
US lokacija: Scottsdale, AZ
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Ipastor, jesi definitivno gledao Houston ili razmisljas o Texas-u kao varijantu in general?

Ja sam izvucen prosle godine, i ako dodjem na red za intervju do kraja septembra, planiram da odemo u Plano,Tx, upravo zbog najboljeg rejtinga skola, blizine Dallas-a (samo 10ak milja) i ponude posla u IT svetu. Ja sam PM i CSM i vidim da ima dosta otvorenih pozicija u regionu Dallas - Forth Worth - Plano, Irving, sve je u radiusu od 30 min voznje.

Houston jeste dobra varijanta, ali ja ne podnosim vlagu koja je nepodnosljiva u toku letnjih meseci u Houston-u.

A ako si .net developer sa 10 godina iskustva, onda uopste ne treba da razmisljas o tome dali ces naci posao, Dallas, Austin i Houston su u konstantnom deficitu kvalifikovane radne snage iz IT sveta zbog sve veceg broja kompanija koje se sele na jug zbog nepodnosljivih poreza u CA.

Ja josuvek nisam tamo, ali pustio sam svoj CV na dice.com, sa fake adresom u VOIP broj telefona, cisto da ispitam trziste i dobio 4 ozbiljne ponude za posao u roku od nedelju dana, bez i jedne aplikacije.

Eto nadam se da sam ti bar dao temu o cemu da razmisljas
Reply With Quote