View Single Post
Staro 30.06.2014, 19:08
sonny_crockett sonny_crockett je offline
Drug član

Datum prijave: 17.04.2014
Nepromenjeno

Evo i mog današnjeg iskustva sa lekarskog. Zakazao sam bio za 9:30, međutim stigao sam oko 8:55, ušao unutra i predao pasoš. Čekao sam možda 15ak minuta, kada su me prozvali da platim i da mi daju da potpišem saglasnost da pristajem da rade testove (to zahteva imigraciona služba SAD). Uzeli su dve slike i zaheftali za te formulare i poslali me u čekaonicu. Opet 15 minuta i proziva me gospođa da mi vadi krv i da me ispita o pređašnjim operacijama, teškim bolestima (ako je ičega od toga bilo) i dolazi do ključnog pitanja: "Da li ste nekada pušili travu?", na šta sam ja odgovorio sa ne, što je i istina i poslala me u drugu čekaonicu da me pregleda doktorica. Doktorica mi je rekla da se skinem u gaće i da legnem na krevet, gde mi je pipala stomak, odnosno unutrašnje organe i to je to. Nakon toga su me poslali u Resavsku, na institut za radiologiju da mi urade rendgen pluća i na moje prijatno iznenađenje rendgen je odrađen za nepunih 10 minuta (prilično čudno za zemlju Srbiju) i to sam sve vratio nazad. Lekarski sam radio u Skenderbegovoj 9, u međunarodnom centru za migraciju. Već u pola 4 sam pokupio rezultate i to je to. Eto, nemate čega da se plašite, čim platite sve je ok
Reply With Quote