View Single Post
Staro 27.10.2014, 09:36
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik wladinho Prikaz poruke
Samo treba tražiti karte na vreme, a i da se baš ne pogodi period kada su one svakako skuplje. Evo burazer i sestra su u zadnjih 3 godine išli jedno 5 puta u USA, a stric i strina dva puta, i nikada nisu platili povratnu do Njujorka od Beograda preko 500 eura, što po kursu dođe ispod 650$. Oni su karte zadnja dva puta kupovali preko http://www.edreams.com/.
Da dodam, uvek treba imati i sreće. Upravo sam pitao drugara, da li kupovina unapred znači jeftinija karta?!? Verovali i ne, nije slučaj kao kod low coast kompanija (tipa Wizz) i jako je često da nađeš jeftiniju kartu par dana pred put, nego godinu dana u napred. Znači kod prekookeanskih letova moraš imati sreće, i agenta koji želi da traži po sistemu.
Ovo opet pričam iz iskustva, jer kada je moja majka prvi put letela za USA, jedna agencija iz centra BGD je ponudila let preko Frankfurta, sa izgovorom, samo taj let ima. Sledeći put sam malo više dosađivao agentu, i preko one stvari, ženske, je iskopala let preko Waršave (kompanija LOT).

Kada sam ja putovao, imao sam sreće da je drugar hteo da potraži po sistemu, i iskopao je najjeftiniju moguću kartu (doduše imao sam pauzu u Londonu od 8h, al i to prođe)
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote