View Single Post
Staro 26.11.2014, 17:26
zanesena zanesena je offline
Drug član

Datum prijave: 11.09.2010
US lokacija: Los Angeles,Santa Monica
YU lokacija: vojvodina
Nepromenjeno skenderbegova 3

Bila sam prijatno iznenadjena ustanovom, nije u pitanju stan u stambenoj zgradi(kao sto su se svi zgrozavali u ranijim postovima kao sto je slucaj ako se odlucite za ordinaciju u Smiljanicevoj) nego nego bas Centar za migracije. Sve je na visokom nivou, kao i sama ordinacija, higijenski uslovi su savrseni. Prvo u maloj kancelariji obavite placanje kod prijatnog coveka, od njega sam cula da se GODISNJE iz Srbije u razne krajeve sveta iseli 30.000 ljudi( na ovu cifru treba dodati i one koji nelegalno odu). Zatim idete kod nadrdane sestre da vam izvadi krv, izmeri pritisak i temperaturu i pita par osnovnih pitanja( o bolestima,narkoticima,trudnoci,visini i tezini).
Zatim idete kod ljubazne doktorice u susednoj divnoj ordinaciji, pregled traje 2 minuta, skinete se do pojasa, i na kraju ko nema karton o vakcinama treba da primi:
tetnus
mmr
vakcinu protiv gripa.

Ja sam sve primila u mom zdravstvenom centru pa nisam ovde primila nista.
Zatim sam isla u Resavsku 69 na snimanje pluca, dosla sam u 11 pa je bila pauza, mislim da sam do 12 zavrsila snimanje kod vrlo simpaticnog markatnog momka. Zatim sam taj snimak koji je na cd-u nosila nazad u Skenderbegovu...tad sam vec bila gladna i umorna i pitala sam se koji me je djavo terao da izaberem tu ordinaciju jer je daleko od ove adrese gde sam isla da snimim pluca. Kad sam dosla u Skenderbegovu ponovo, rekli su mi da se vidimo u 4 kad ce biti rezultati....tad sam vec bila mrtva...
Svartila sam u obliznju Crkvu Aleksandra Nevskog ( ugao Cara Dusana i Francuske), divna je, izunutra je beli mermer, tu sam se zahvalila Bogu i ostalim svecima sto sam dobila zelenu kartu...svakom bih preporucila da ode, ona je na cosku i ne mozete je promasiti a jos je i lepo toplo unutra.
zatim sam otisla na pljeskavicu i kafu i lepo se odmorila i cekala rezlutate do 4.

Rezime:
prednosti ordinacije u Smiljanicevoj: sve izgleda savrseno i luksuzno, higijena je na nivou...dakle ni nalik ordinaciji u stanu sa ishabanim namestajem iz praistorije
nedostaci: udaljnost ordinacije od centra za snimanje, peske Vam treba pola sata ali ima i bus a ja posto sam imala jako puno vremena odlucih da se prosetam sto mi je doslo glave.

p.s. ko ima decu neka se jako dobro informise o vakcinama, jedna zena se bas iznevirala sto su hteli deci da daju neku vakcinu ne secam se koju je spominjala, a posto joj je intervju danas (dan posle lekarskog) deca ce biti lose...mozda ce i ta zena tj bracni par napisati utiske ovde na forumu, znaci datum za intervju im je 26.11., ne pitah je da li je na forumu ali znam da je citala forum

Last edited by zanesena; 26.11.2014 at 17:35.
Reply With Quote