Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sima
Zverčice, ne brini se teško da bi se i kvalifikovala da dodješ do mojih časova: Prvo treba da završiš pre-med, da položiš MCAT, prođeš rigorozne intervjuue i na kraju izdvojiš $250.000 za školarinu. Kao što vidiš bezbedna si u naredne tri reinkarnacije.
A ti ti bi kevo, Srećice, da me getoiziraš i držiš samo u okvirima "moje teme"? Prava srpska majka. Ja imam više takvih pitanja za tebe, kao na primer: Šta ćeš ti na ovom forumu, kad sin emigrira a ne ti? (Verovatno je forum ventil za prekid Edipovog odnosa: Prezaštitnička majka – nesposobni sin. Sad će mama sve to da ispita pa da mu sažvaće da se ne muči dete.) Ili: Jesi sigurna da je USA zelena lutrija pravi forum – mozda bi forum o majci Rusiji bio prikladniji za ovu majku koja bi da getoizira ljude? Mogu ovako do sutra, nego poenta je da je svaka tema otvorena za diskusiju svakome bez obzira na lične karakteristike članova. To ti je i univerzalno pravo države u kojoj želiš da ti sin živi. No, razumem te – taj nivo svesti još nije stigao do tamo, pa ti opraštam.
|
Ajde,ajde mozeš ti bolje...no necu da cepidlačim,nasmejao si me a to već pomak.Interesantno je kako ocas napraviš profil ljudi koji ovde pišu...pitam se, kome treba tvoja procena,m?Koliko znam to niko nije trazio,ali jeste pomoć u vezi života tamo,a ti ne pomažeš,naprotiv...što je prilično jadno za jednog profu.Verujem da bi se sam bolje osećao da počneš pozitivno da misliš...pozitivna energija je čudo,veruj mi na reč!