View Single Post
Staro 05.11.2008, 01:15
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

@dreamerns

citam ovo tvoje iskustvo kroz sta sve prolazis i potpuno znam kako ti je,e to je sad ono "svaki pocetak je tezak"i to dobro da imas na umu. nemoj vise ni u jednom momentu da vuces paralele izmedju srbije i amerike jer ces se posebno izbedaciti,tako meni bar delujes ovde, neznam te mozda i gresim.Samo napred nikako nazad .Gledaj da te pare koje si doneo sto pre potrosis da nemas za put .Deda mi je pricao kad je dosao tamo plakao je ko dete i kaze da sam samo imao pare da se vratim ne bi razmisljao uopste ali kasnije je primetio da bi se zeznuo ,tako da sve u zivotu prodje posle kise uvek ide sunce. Vidim nocas reko ajd da pogledam kolika je cena goriva u indiani posto ja kad budem tamo kod roditelja ja tamo sipam na shell inace sam na 106th avenue F, to je blizu same granice sa indianom znaci dole je u februaru bila cena $2.98
letos je dosla do $3,90a sad je $1,90 toliko o toj americkoj krizi.Inace indiana mi je mnogo koristila posebno zbog cigareta u indiani bile $4,00 a u chicagu $7,50 tako i to da znas,nego ti se plasis da ides na jug
Reply With Quote