View Single Post
Staro 05.11.2008, 03:37
V777's Avatar
V777 V777 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: US
Nepromenjeno 2. deo!

Da ne davim vise, posao koji sada obavljam je, apsolutno van moje struke, ali mi je radno I edukaciono iskustvo, kao I godine zivota uzeto u obzir kad mi je odredjivana plata, te mi je dat maximum odmah na pocetku rada, sto meni u ovom momentu veoma lepo placa sve racune koje imam, hranu, osiguranja raznorazna etc…apsolutno mi nije dream job, ali mi daje mogucnost da se opustim, ne razmisljam kako cu I sta da platim, sto je po meni, ubedljivo najvaznije ovde…dalje, posao mi je I blizu kuce, desetinu milja, sto za razvucenu Indianu, gotovo nije nista, naravno auto su mi I noge I ruke, jer ovde nema prevoza, pogotovo sto se Hamilton county, sto sam vec par puta pomenula smatra sigurnim I bogatim delom ovog stata…

Evo cela ova moja prica je u korist toga da inspirise tvoju lepsu polovinu da se nasmeje, podigne glavu, zabaci kosu I ide dalje…

Ono sto bih joj ja isto savetovala je, posto ste vi u gradu gde je organizovan prevoz, a razumela sam I da zivite u lepom delu grada, ajd nek ona vidi nesto tu okolo vas, ko sto rece Zana, npr u toj vasoj oblasti, gde mozda moze da se I peske ode, cini mi se da ste negde pisali (citala sam vas blog I gledala slicice, sve je prelepo stvarno), pisali ste da ima puno prodavnica okolo vas, znaci nije pust kraj (kod mene okolo npr. Samo kuce etc, nigde prodavnice covece, znaci za nesto najobicnije, osim sto imamo kineski restoran bas blizu, za sve ostalo, mora brate da se voziiiiiiiii….selo sta da ti pricam…ali je mirno super….ali zato mora da se voziiii svuda…), posto nije pust kraj, znaci mozda ima tu necega, bar za pocetak, cisto malo dok zima ne prodje, a I sad ce nova godina I bozic, pa ce da se traze sezonski radnici za puno sto sta…a I zima ide, a mi zene znamo da ne volimo da se smrzavamo, jel te, pogotovo da se cekaju busevi I ostala cuda, jos u vreme shpica, lele, ima da bude uzas…znaci nije da ja nesto degradiram bilo koga, predlazuci nesto obicno, (jer ja jos uvek radim veoma obicno, a tu sam gotovo godinu dana), ali cisto I zbog supruge da vidi sta se gde desava I da bi imala us experience, jer se to ovde veoma mnogo gleda…

Puno pozdrava I samo napred!
Reply With Quote