View Single Post
Staro 24.04.2015, 01:37
Isend's Avatar
Isend Isend je offline
Drug član

Datum prijave: 18.04.2015
US lokacija: zelja: SF Bay Area
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Svako misljenje je dobrodoslo :-)

Mozda nisam bio dovoljno jasan u svojim postovima ili mozda nisi procitao, ali u svakom slucaju gore pomenuti IT centar jeste ovlascen za izdavanje sertifikata, a uputstvo da se ispit zakazuje preko gore pomenutog sajta sam dobio od njih pa racunam da ljudi znaju svoj posao. Cena od 295$ je sa zvanicnog sajta pearsonvue pa neznam kako si ti uspeo da nadjes jeftinije :-)

Ja licno znam da CCNA nema veze s programiranjem ali dobro da si to pojasnio onima koji neznaju. Lepo sam rekao "za pocetak", znaci da se ima neka ulazna tacka, a naravno slazem se da treba imati iskustvo i znati to i raditi. Ja do sada nisam radio sa mrezama ali sto kazu nisam ni operisan od toga :-) zanima me IT, brzo i lako ucim, ali posto nemam nikakav "papir" iz te oblasti CCNA vidim kao neku sansu da eto bar negde dobijem volontersko mesto, ako nista drugo.

Slazem se da 300$ nisu male pare ali ako se vec dobije viza onda mislim da vredi uloziti bar toliko u sebe. Od dobijanja vize do iseljenja ima prostora od 5-6 meseci pa mislim da ko ima smisla za to moze CCNA da zavrsi za to vreme. Svakako je bolje krenuti sa necim, nego sa nicim.
Reply With Quote