Citat:
Prvobitno poslao korisnik ralex
voja82 hvala puno za interesovanje za moj problem.
1.Imam odstampanu stranicu sa confirmation number
2.Imam istu tu stranicu u .doc obliku
3.Prijavljujem se upravo kako sam i popunio tako da nista nije permutovano
4.prijavljujem se i tako sto "rucno" unesem podatke i sa copy-paste opcijom gde regularno ubaci brojeve i slova.
5.Prijavim se sa razlicitih browser-a i razlicitih kompova i opet isto
Nemam vise ideja,javilo se ranije jos par clanova pa me interesuje da li su otklonili to i uspeli da vide rezultate...
@voja82 hvala jos jednom....
|
relax, kao što je neko već napisao:
1. pogledaj da nisi zamenio slovo O i broj 0 (nula).
2. Ukoliko ne funkcioniše ni posle ovoga što sam napisao pod br. 1, probaj sa opcijom zaboravljenog CN i dobićeš na mail dalje šta treba (mail adresa koju si naveo prilikom prijavljivanja).
3. Ukoliko ne možeš da proveriš rezultat iako si odradio ovo gore navedeno pod 1 i 2, savetovao bih ti da onda zamoliš nekoga kome veruješ da umesto tebe proveri rezultat (treba da pošalješ print screen-ove sa tvojim podacima, tj. print screen-ove sa tvojim imenom i prezimenom, godinom rođenja i print screen sa Cofirmation Number). Ukoliko nemaš print screen-ove, onda pošalji tvoje podatke i tvoj CN. Predložio bih ti da zamoliš nekoga od moderatora foruma da proveri tvoj rezultat, a u krajnjem slučaju uveren sam i da bi voja82 proverio rezultat u tvoje ime (ako mu veruješ). Mogu i ja da proverim rezultat u tvoje ime (ako mi veruješ). Ipak, prethodno probaj ovo pod 1 i 2, pa ako ne funcioniše, pismeno zamoli nekog od moderatora.
VAŽNO: nikako nemoj javno navoditi tvoje lične podatke i tvoj CN (confirmation number)