View Single Post
Staro 30.09.2015, 20:54
Stromae Stromae je offline
Drug član

Datum prijave: 18.05.2015
US lokacija: California
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik joca zvoca Prikaz poruke
Prvo srdacan pozdrav svim forumasima! Cestitke svima koji su docekali svoje datume i puno srece u daljim karacima . Lijepo je vidjeti da sve ide svojim tokom, nadam se samo da cu vam se uskoro pridruziti .
Drugo, sto mi je veoma bitno je da su ipak poslali datume za novembar (kako su rekli clanu Stromae kad je kontaktirao KCC-do 30.9), to mi samo potvrdjuje da cemo ipak cuti neku informaciju 15.10, brinula sam da mi nisu samo lupili datum cisto da me skinu sa dnevnog reda, jer svi datumi stizu krajem mjeseca.
I jos jednom ponavljam , velika je stvar sto ih mozemo kontaktirati kad vise ne znamo sta bi, jer bi sad bila u ozbiljnoj dilemi da sam nesto debelo zabrljala! ( ljudi dobili datum, a mene nigdje ).
Kako li su samo to rijesavali oni koji su iscekivali koverte?!
Sad strpljivo (ko moze, meni to ne ide) cekamo dalje, a uskoro ce i prvi oktobarski intervjui. Srecno ljudi !
Hehe i mene je grizlo pa sam zvala 2 puta i bila zbunjena kad su vama rekli 15.10. koliko sam ja iscitala sve, kcc vec moze da ima info oko 15tog ali se samo nl salje kasnije.. Svakako zelim vam da sto pre saznate Za nas sad krecu slatke muke spremanja... Ja sam danas stigla vec i do stana koji bismo rentali, muz ne veruje o cemu ja sve razmisljam
Reply With Quote