Vojo, ti si imao baš zezanciju sa imigracionim. Ja sam došao u USA 6. novembra (1 dan nakon tebe) i moj POE bio je Houston, Texas, a sada sam u Las Vegasu. Ja sam završio imigraciono za 5 minuta i bili su baš ljubazni. Uzeli su moju kovertu i pasoš i nisu me pitali ništa. Pozvali su me posle 5 minuta i vratili pasoš i to je bilo to. Pitao sam ih šta sad, a službenica mi reče ništa, sve je gotovo i slobodan sam da idem. Nakon imigracione otišao sam da preuzmem prtljag i da ga predam na let za Las Vegas.
E, ja sam imao zezanciju sa prtljagom u Houstonu, tj. ja sam nosio 1 kofer za sebe plus kofer sa stvarima za prijateljovu suprugu koja je 7. mesec trudnoće. Trazili su da otvaram njen kofer jer su na rentgenu navodno videli neke konzerve sa hranom, a ispostavilo se da je u koferu bila jedna konzerva sa voskom za depilaciju. Sluzbenica na carini i ja smo vratili sve stvari u kofer, a ona se izvinula, a ja sam joj odgovorio da je sve ok i da ona samo radi svoj posao. Eto, to je moje iskustvo sa imigracionim i carinom. Danas sam bio do SSO i predao zahtev za SSN. Rekli su mi da cu dobiti SSN poštom za 5-10 dana. Videcemo...
24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL)
20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG)
27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED
02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom
06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas)
|