View Single Post
Staro 03.02.2016, 15:09
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ejpril88 Prikaz poruke
Muž i ja putujemo u Čikago 15. marta, a kao adresu za slanje GC i SSN naveli smo adresu moje drugarice. Međutim, ona se sad seli u drugi deo grada. Ako sam dobro razumela, procedura je sledeća:
- kad budemo putem interneta plaćali fee za izradu dokumenata, navodimo novu adresu drugarice i plaćamo fee
- kad na aerodromu predamo žute koverte službeniku, obaveštavamo ga o promeni adrese za slanje dokumenata
- zatim za svaki slučaj sutradan odlazimo da se prijavimo za izradu GC i SSN, i njima takođe govorimo novu adresu.
Ako je neko imao isti slučaj, neka se oglasi
ejpril88 ja bih isprintala novu adresu na A4 papiru (velikim slovima) i prije nego sto bilo sta potpises kad sletis dobro se uvjeri da su stavili tu novu adresu.
Nigdje se ne mozes prijaviti za izradu GC (to pocinje kad prodjes intervju, svojim dolaskom je aktiviras), samo za SSN mozete otici i ponijeti novu adresu (ali mislim da bi vama mogla automatski da dodje SSN)
Opet da napomenem da drugarica nalijepi na sanducic vase prezime (privremeno), posta nece ostaviti kovertu ako ga nema.

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Reply With Quote