View Single Post
Staro 31.03.2016, 21:19
maybe17 maybe17 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82 Prikaz poruke
Evo i mene posle duzeg odsustvovanja sa foruma, konacno sam uhvatio malo vremena da se javim. Ovde (Miami) smo vec 5 meseci. Kada smo stigli prve 2 nedelje smo bili kod prijatelja i to nam je i ujedno najlepsi period u americi, jer smo prakticno bili turisti, a Amerika je jako razlicita iz ugla turiste i kada ovde radis i boris se za egzistenciju. Sada posle 5 meseci kada pogledam unazad vreme nam je proletelo, radi se puno, slobodnog vremena je malo zato me i nema ovde. Ne mogu da kazem da se zalim, svaki pocetak je tezak, imali smo teze periode i lakse, koji se stalno smenjuju. Ponekad kao da zaboravimo koliko smo jedva cekali da pobegnemo iz one bede od "drzave" srbije i pozelimo da se vratimo nazad ali sva sreca takvi periodi nas brzo prodju, pretpostavljam da svako prodje kroz takve krize u pocetku i da je to normalno. Ako imate neka pitanja slobodno pitajte, pomoci cu koliko mogu. Najbolje da mi pisete u Inbox jer ne stizem da prelistam sve teme. Puno pozdrava i sretno 1. Maja svima koji su aplicirali
Vojo, kako ti se dopao Majami?Verujem da si obišao još neki lepi grad na Floridi.Kako se snalazite sa klimom,smeta-ne smeta...napiši nam po koju reč kakav posao imate ako nije tajna.
Reply With Quote