View Single Post
Staro 06.04.2016, 11:14
Dragan Dragan je offline
Član

Datum prijave: 24.08.2009
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno Ultra

Znam da je topic Google fi project koji sam zapazio prosle godine ali se nisam odlucio na taj korak da predjem jer nisam nasao utiske korisnika a i dok mi traje moj Nexus 5 ne kupujem novi telefon koji bi podrzavao Google Fi project. Takodje ni ja nisam zaljubljenik dvogodisnjih vezivanja za mobilnog provajdera. Prvo sam koristio str8 talk (~$53), zatim Simple Mobile ($40) i na kraju Ptel ($30) - uz koriscenje Pinzoo sajta za kupovinu dopuna. Na zalost, Ptel je zatvoren ali se ukazala nova prilika pa sam presao na Ultra mobile (ultra.me).

Imaju razlicite planove ali meni je bio zanimljiv plan od $29 koji kada se uzme na godinu dana kosta $228 tako da u prvoj godini ispadne da kosta $19 mesecno. Sta daju u tom planu?
- 1GB data
- Unlimited talk and text
- Unlimited International Calling To the USA and 60 Destinations
- 1,000 Free Minutes to Over 15 More Destinations
- $2.50 Call Anywhere Credit
- Unlimited Global SMS

Zvanje Kanade i Meksika (landlines & mobile) radi bez problema i ukljuceno je u cenu. Zvanje Srbije se placa ali se moze koristiti kredit od $2.5 koji dobijete svakog meseca, medjutim pozivi znaju biti ocajni. Iz ko zna kakvog razloga razgovor sa osobom iz Srbije krene da se ponavlja... Kada mi se to prvi put desilo, pricao sam sa kevom i na trenutak sam pomislio da je zena odlepila jer je ponavlja iste recenice...

Konekcija varira, nekada se gubi LTE... U svakom slucaju, vredi baciti pogled ako jos nemate telefon koji podrzaja Google Fi...
Reply With Quote