Citat:
Prvobitno poslao korisnik BigApple
Nije to sve tako jednostavno kako ti mislis. Isla bih sa suprugom i bebom, da idem sama to bi bila druga prica, u ovom slucaju prije svega moram misliti na dijete. Nisam ja odlucila da necu uspjeti, ja razmisljam o svakom mogucem scenariju. Ti si mozda uspio i svaka cast na tome ali ne mora znaciti da je svako iste srece. Lako je reci 'pa mozes placati na ovaj ili onaj nacin', sve ja to znam ali novac ne raste na grani. Sve sto bih imala, koristila bih za prvih par mjeseci tamo dok ne stanemo na noge/dok suprug ne nadje posao. A to sto kazes da bi me cekao posao ako bih se ne daj Boze vratila, po mom misljenju je smijesno jer svi znamo kako je tesko naci posao a kamoli ga zadrzati...
|
Ako ste vec pitali za misljenje clanova onda ne vidim poentu da ovako odgovarate. Oskar Vam je krajnje dobronamerno ukazao da nije problem da i dalje placate kredit i ostale obaveze odande sto se tice tehnickih mogucnosti a jedino vi znate Vasu finansijsku situaciju da bi znali da li uopste mozete da priustite i odlazak i da zadrzite stan i slicno.
Ovde cete dobiti iskrene odgovore i razmisljanaj clanova koji nesebicno dele svoja iskustva. Sve najbolje Vam zelim.