Procitala sam mnogo tema na ovom forumu, ako ne i sve a i same blogove nekih clanova izmedju ostalog i Oskar-ov i zahvalna sam za svaku informaciju jer ce nam bilo koja kad-tad zatrebati. Meni nije bila namjera da bilo koga uvrijedim, medjutim, ne treba suditi nekome koga ne poznajes. Imam veliku zelju da odem, vjerujem u sebe i svoje mogucnosti ali isto tako ne sanjarim nego zelim da sagledam sve aspekte samog odlaska u nepoznato, u novi zivot. Zelim da budem spremna na sve ili bar vecinu toga sto me moze snaci na putu da ostvarim svoje snove. To je sve sto sam prethodnim postom zeljela da kazem, da na sam uspjeh u bilo cemu ne utice samo volja nego i mnogo drugih faktora, na mnoge od njih ne mozemo uticati. Da ne bi ovo preslo u neku raspravu (to mi od starta nije bila namjera) zelim takodjer i Vama i svima koji su otisli i koji trebaju da odu puno srece i uspjeha i nadam se da cu u buducnosti biti i ja ta 'sa druge strane' koja ce drugima pomoci kao oni koji to dosad nesebicno cine...
|