View Single Post
Staro 27.04.2016, 23:17
FluffyBunnyJ's Avatar
FluffyBunnyJ FluffyBunnyJ je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2015
Nepromenjeno Posao sa srednjom i bez iskustva San Diego?

Pozdrav,nisam nigde videla slicnu temu pa sam zelela da je pokrenem.(ako ima,dajte link )Ovo mi je druga godina prijave(not selected 2016) i razmisljala sam sta bih ja mogla da radim u slucaju dobitka ,samo sa srednjom i bez bilo kog radnog iskustva. Guglala sam da je u Kaliforniji minimal wage podignut na 10$,ne znam jel se to podrazumeva bez fee ili tax? ne znam kako to ide.Ne znam sistem njihov puno. Ne mislim da bih imala nesto puno para za polazak,zapravo imacu srecu ako zaradim barem 5000$ radeci sve i svasta duze sati dnevno ili dva posla pre polazak u slucaju izvlacenja. Razmisljala sam da bih verovatno za pocetak morala da nadjem dva posla da radim 16h dnevno znaci,a spavacu preko vikenda.I to mi mozda ispasti nekih 2800,full time 8h(2x)opet ne znam za tax i to. Jel moze neko da mi kaze jel to dovoljno za zivot,tipa stan,hrana,(ne znam jel se tamo placa voda i struja ili ulazi u cenu stana?)Posao tipa u nekoj prodavnici gde ne traze iskustvo(jer kako da ga steknem ako ga svi traze?)Mozda za San Diego jel to dovoljno? i jel moguce zaposlenje sa samo srednjom i bez iskustva ?Znam da je sve individualno ali eto Hvala unapred
Reply With Quote