View Single Post
Staro 30.04.2016, 22:42
FluffyBunnyJ's Avatar
FluffyBunnyJ FluffyBunnyJ je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2015
Nepromenjeno moj utisak

Pogledah i ja skoro sve videe,pogotovo od ovih mladjih jer su vecina starijih dosli pre 20 godina. Videi se dele na pozitivne,ravnodusne i depresivne a neki glupi,nekorisni. Iznerviralo me je pomalo sto je neke ljude ispitao kako si dosao,koliko ti je para bilo potrebno,kako si se snasao(i sve ostalo sto ljude kao ja npr zanima)dok druge nije,i ti onda gledas taj intervju od 25-60min(potrosis svoje neko vreme) a to su ljudi koji pricaju o nekim milionima,kucama i vezama jednostavno nesto totalno levo,potpuno sretanje sa teme na njihov neki privatni i poslovni zivot u koji nenormalno duboko ulaze.Mislim da je Dragan trebao da ima sablon pitanja koje pita svakog a ne,nekog nekog pita jedno a drugog drugo. Gledala taj intervju sa tim sto je vozio kamion danas i pogledam neki komentar gde neki pocetak "Ameri bi trebali da budu srecni sto im jedan ovkav normalan I posten covek pre svega Beli Hriscanin dolazi da radi, a ne hapse ga zbog case vina.. dok sa druge strane crncuge, balije I ostala gamad sede po coskovima I zive na racun socijalne pomoci, koju zapravo isti taj Beli Hriscanin finansira kroz placanja poreza drzavi. Sve naopako I odvratno."
Prvo meni je trebalo sat vremena da shvatim sta on pod tim "beli hriscanin" misli,(shvatih kad videh da je rekao rec "crncuga")kad shvatih onda mi je sve bilo jasno kao dan. Imam fobiju da ovakvi ljudi(teski primitivizam) koji su puni predrasuda,rasisti,homoficni,neljudi jedni dobiju green card a neki normalan lik bude uskracen zbog okavih gamadi. Sramota mene ovakvih (ne)ljudi. Da ne spominjem druge komentare. Inace ta zena Natasa(koja ima youtube kanal) je jedna predivna zena,zaista nemam reci za nju,super je,pravi andjeo
Reply With Quote