View Single Post
Staro 04.05.2016, 12:35
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zelembac Prikaz poruke
Drustvo, da li je neko imao iskustva sa promenom adrese stanovajna nakon ulaska u USA i prijavljivanja te promene?

Verujem da je ta prijava promene adrese prevashodno potrebna zbog slanja dokumentata, pre svega green card-a.

E sad..ja imam neku specificnu situaciju. Sada kada budem odlazio u Ameriku boravicu jedan kraci period na adresi koju sam naveo u aplikaciji ali cu leto provesti na drugoj lokaciji zbog sezonskog posla koja je udaljena na nekih sat i po od mesta u kojem sam naveo da cu ziveti.

Mene zanima vase misljenje da li je potrebno da menjam adresu zbog toga? Takodje zelim da mi GC stigne na tu prvobitnu adresu a ne u mesto gde cu boraviti narednih nekoliko meseci...

Znam da sam dosadan ali imam jos jedno pitanje da li postoje neke provere imigracionog kao npr u slucaju braka sa nekom osobom iz amerike kada proveravaju da li je brak sklopljen iz interesa ili naravno ljubavi?
GC ce stici na adresu koju navedete, bez obzira da li ste vi tamo. Znaci ne bi trebalo da bude problema po tom pitanju. A za ovo drugo, ne znam, a i moderatori ne dozvoljavaju bilo kakve informacije koje bi imale za cilj odstupanje od zakona neke drzave.
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote