Citat:
Prvobitno poslao korisnik zelembac
Drustvo, da li je neko imao iskustva sa promenom adrese stanovajna nakon ulaska u USA i prijavljivanja te promene?
Verujem da je ta prijava promene adrese prevashodno potrebna zbog slanja dokumentata, pre svega green card-a.
E sad..ja imam neku specificnu situaciju. Sada kada budem odlazio u Ameriku boravicu jedan kraci period na adresi koju sam naveo u aplikaciji ali cu leto provesti na drugoj lokaciji zbog sezonskog posla koja je udaljena na nekih sat i po od mesta u kojem sam naveo da cu ziveti.
Mene zanima vase misljenje da li je potrebno da menjam adresu zbog toga? Takodje zelim da mi GC stigne na tu prvobitnu adresu a ne u mesto gde cu boraviti narednih nekoliko meseci...
Znam da sam dosadan ali imam jos jedno pitanje  da li postoje neke provere imigracionog kao npr u slucaju braka sa nekom osobom iz amerike kada proveravaju da li je brak sklopljen iz interesa ili naravno ljubavi? 
|
GC ce stici na adresu koju navedete, bez obzira da li ste vi tamo. Znaci ne bi trebalo da bude problema po tom pitanju. A za ovo drugo, ne znam, a i moderatori ne dozvoljavaju bilo kakve informacije koje bi imale za cilj odstupanje od zakona neke drzave.