View Single Post
Staro 23.05.2016, 00:55
Bockyman's Avatar
Bockyman Bockyman je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.10.2009
US lokacija: Палатајн, Илиноис (Palatine, IL)
YU lokacija: Лесковац
Pošalji Skype™ poruku korisniku Bockyman
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ejpril88 Prikaz poruke
tikice, trazim preko raznih sajtova. Hvala ti za ideju za freelance, pogledacu sta ima.
Bockyman, kod tog tvog druga gore nego kod mene, sad si me utesio :d vidim da si i ti u cikagu, gde radis i kako je tebi na poslu?
Ja se trudim da se ne potresam mnogo jer mi je ovo samo prelazni period, cim nadjem nesto drugo dacu otkaz. Psihopata svuda ima, pa i u americi, ali isto tako sigurno ima i normalnih firmi. Koliko znam, oskark je npr. Bas zadovoljan atmosferom i uslovima na svom poslu a on je isto u cikagu.
извини на тону мог претходног поста... али ми је просто смешно како многи људи, као мали перица, замишљају живот овде... како је овде мед и млеко, па путовања, па проводи...па те послодавци цене и ломе се око тебе..
а у пракси је све доста другачије.. не налазе се баш тако лаки послови а још да су и добро плаћени... па разна питања на форуму, имам ову или ону диплому, а да ли само мене чекају тамо у уса, јесам ли им само ја фалио?
што рече један мој друг, овде је борба непрестана... да не будем погрешно схваћен, не жалим се, али ни овде није мед и млеко и није све потаман... наравно, како за кога, јер сви имамо другачије полазне основе..
мени је на пример ван памети да неко остави добар посао у србији и дође овде, а упознао сам човека, дечко је био адвокат у београду, причао ми је да је зарађивао 2.000 евра месечно радећи код неког адвоката у адвокатској канцеларији. наравно, није му то падало са неба, пуно је радио, и наравно 2.000 евра није исто у београду и параћину рецимо, али немој да се лажемо, то нису мале паре за српске услове...
и, дошао овде да вози камион... упознали смо се када смо се обојица уписивали у школу за камион...има ту још детаља његове приче, да их не износим сада, али образован човек, адвокат са пристојном зарадом, дошао овде да живи пасји живот возећи камион... ваљда ће тако зарадити више пара...да не дужим...
поента је да нигде није савршено, мени конкретно је боље овде јер у србији немам ама баш никакву перспективу, и ја сам задовољан али највише због тога што ја никада нисам имао превелика очекивања и ја не могу да се разочарам...и пре или касније сви схвате да није све само у парама...