moje dosadasnje iskustvo nije bas tipicno i ako mogu da predvidim stvari kako se odvijaju bice svasta u ovoj ameriki-meni se skoro uvek desavaju neke bizarne stvari a s obzirom da je ovo velika zemlja + ima kojekakvih likova bice u buducnosti interesantnih postova by me ;vazi sto se tice cimera ako budem ovde i bude neko upraznjeno mesto ( ova ekipa oko mene je 99 ilegalna pa mozda neko bude deportovan ) ili kod mene u zgradi ili u susednoj rado cu da pomognem -mislim svi su uredu nema nekih fizickih ekscesa itd samo sljakaju piju , duvaju i vataju "chikas" na svakom cosku + uh veceras je jopet zurka ;sto se tice mitova -"sta reci a ne slagati" -grad je opgroman da malo sve to umara -subway je spor i krcat tokom rush hour -spanski se cuje vise nego engleski -"sto kaze denzel washingotn u filmu Training Day :"learn that shit-mos def could save your life " - pa eto moj savet -upisite neki express kurs spanskog jos u bgd-u;sve je skupo downtown ali se posle 100 ulice nagore lakse dise (ja sam na 115);kazu kriza je ali se to nevidi (jos) svuda su reke ljudi (downtown) -ovde kod mene je pustahija tj nema nigde nikog na ulici u bilo koje doba dana -malo je scary -osesam se ko one face iz ratnika podzemlja (warriors);itd pisacu ;evo opet moj broj fontelea 646 385 9995 a da sobu sam lako nasao -stan je bilo skoro nemoguce dobiti zbog credit history (odnosno nedostatka istog )-ima dosta prepvara -iznajmljuju se stanovi koji nepostoje ali se to lako provali (to rade nigerijci dosta -kao tip je van zemlje ali ce poslati kljuceve cim mu ti posaljes lovu u na pr. Lagos i to preko Western Uniona )itd . mislim smeh sema ali "pali" izgleda verovali ili ne ;isto se nude poslovi "prihvatanja cekova " -kao treba da se radi za neku internacionalnu korporaciju tako sto se prihvataju cekovi i kesiraju e sad cekovi dolaze na tvoje ime i ti kao naknadu uzimas 10% od vrednosti ceka a ostatak saljes tim tipovima koji su kako neka foirma koja postoji van USA (rumunija ili bugraska uglavnom);naravno ti ides u prdekanu el su to cekovi koji su ili ukradeni ili su dobijeni od nekoga prevarom ;
|