View Single Post
Staro 02.06.2016, 19:46
makon87's Avatar
makon87 makon87 je offline
Član

Datum prijave: 14.05.2016
US lokacija: Bethesda, MD
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Pozdrav svima! Cestitke dobitnicima a onima koji nisu izvuceni zelim vise srece naredne godine.
Mislim da sam se tri puta do sada prijavljivao i ovaj cetvrti put je bio srecan. Izvucen sam sa CN brojem 2017EU000016xx. Citao sam forum i nasao sam bas dosta informacija. Devojka i ja bi smo se uzeli pre odlaska na intervju i tu sam video nekoliko opcija koje imamo, da se vencamo pa onda saljemo DS260, da saljem ja solo pa posle da zovem konzulat da mi otkljucaju formular da promenim bracno stanje, ... e sad nama bi najvise odgovaralo da se vencamo, zavrsimo papirologiju oko njene promene prezimena, adrese, pasosa pa tek onda da saljemo DS formular. To bi bilo negde oko 15-20 avgusta. Ono sto sam hteo da vas pitam je da li tada vec kasno za slanje formulara uzimajuci u obzir moj CN broj koji je relativno nizak? Nama se ionako ne zuri, tako da ako bi nam se intervju pao i tamo februara-marta ne bi bio problem. Jedino sto me je strah da nije kasno slati DS formular tada pa sam hteo da se konsultujem sa vama.
Unapred hvala!
Reply With Quote