View Single Post
Staro 20.08.2016, 16:39
najericam najericam je offline
Član

Datum prijave: 17.11.2014
Nepromenjeno EB3 Visa

Da pocnem... Za poceak imam zelju da jednog dana odem za Ameriku i naravno tamo radim i zivim, ali jos nisam preuzeo neke ozbiljnije korake, osim prijave na lutriju i za sad nisa. Tako da sam pretragom interneta nasao da bi meni odgovarala mozda ova EB3 viza ali tu ste vi da to potvrdite ili ne, date mi neke informacije itd... Za pocetak zavrsio sam El. Tehnicku skolu, Elektrotehnicar automatike, 4 god. Posle toa sam radio nesto malo preko 3 godine bas u struci i jos dve kao autoelektricar/elektronicar. Trenutno sam na Malti gde takodje radim kako elektricar/istalater. Znanja i iskustva imam, a pitanje je da li imam ono ostalo u sta bas nisam siguran. Koliko sam shvatio treba da nadjem prvo posao i poslodavac da popuni neki formular itd. Recimo da imam osobu tamo koja bi mozda mogla da mi sredi posao, onda bi se ja ozbiljnije upustio u celu pricu ako imam sanse sa mojom skolom i iskustvom da uspem. Jos bi napomenuo da u pricu ulazi i moja devojka i da bez nje ne bih isao. Ona ima zavrsenu ekonomsku, bez iskustva u struci... Nadam se nekim dobrim odgovorima i da saznam koja je najbolja opcija za mene, tj. nas. Hvala u napred.
Reply With Quote