Citat:
Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC
Da pojasnimo neke cinjenice, kako ne bismo zbunjivali ostale clanove:
- Department of State vas NIKADA nece obavestiti postom, telefonom ili putem e-maila da ste izvuceni u programu DV Lottery. Na svakom ucesniku je da sam proveri status svoje aplikacije koristeci konfirmacioni broj dobijen nakon predaje aplikacije
- Niko od naknadno obavestenih dobitnika NIJE dobio email da je izvucen, vec da proveri svoj status ponovo, uz napomenu da su izvuceni dodatni dobitnici.
Ovo je jako bitno, jer na taj nacin razlikujemo prevare or legitimnih email-ova. Molimo vas da budete pazljivi pri pisanju izjava tipa "sve dok mi na mail nije stiglo da sam izvucena".
Hvala na razumenju, cestitke na izvlacenju i srecno u daljem procesu.
Sup.Mod.
|
Ne znam koji deo Vam nije bio jasan kada sam napisala da sam dobila e-mail sa informacijom da sam randomly izvucena. Naravno nakon iscitavanja ovog foruma sam otisla na zvanicni sajt, ulogovala se sa svojim brojem i podacima i dobila identicnu informaciju koja je stajala i u e-mail adresi. Verujem da se ovde dosta ljudi javlja, neki mozda i nisu najupuceniji u celu proceduru oko lutrije, apliciranja za vizu i slicno ali ne zaboravire da ima i nas koji znamo da razlikujemo spamove od pravih mailova i koji se ne zalecemo na prvu.
Tako da, smatram da nikoga nisam dovela u zablutu iznoseci cinjenice, a i ako se ne varam randomly selected bi bar u srpskom znacio nasumicno izabran/izvucen u ovom kontekstu.
Zahvaljujem na cestitkama premda ne deluju od srca i sve najbolje.