Zdravo svima,
Jas mislam da sam u komplicirana situacija i posto smatram da su sve ovdje vrlo dobro informirani mozda ce vash sovet pomoci.
Mesec vreme pred da doznam da sam izvucen za lotarija sam usao u vezi (cin koj se odlagao nekoliko mjeseca prije)koje trae do danas i je bolje nego shta sam mislio. Da pogodili ste, zelim da povedem cura so mene ali ne sam 100% siguran dali konzul ce poverovati nasu ljubav. Ne sam siguran zato sto nasu vezi oficijalno trae neki 6 mjeseca (ako intervju mi zakaze dekemvri/januari ce biti 9 mjeseca. E sada, ds260 sam pratio kao single posto tad je bilo prerano za ikakve planove izmedzu nama. Ali vec sada sam siguran da zelim da ona dodze sa mnom.
Mi oboje trazimo prav nachin da resimo sve ovo i znam da sleden cekor za da idemo zaedno e da cekam data za intervju i da se registriramo pa onda javimo ambasadi. Medzutim nismo sigurno da ovo je pametna varijanta i kako ce to sve izgleda u ocima konzul.
Iako smo u kratkoj vezi, imamo dosta patovanja, slika i shetnji zaedno + sekojdnevna komunikacija na viber, skype telefoni i slicno.
Druga varijanta je da idem kao single pa onda ona aplicira preko mene ama znam da to traje 3-5 godina kao sto svi kazu.
Sta vi mislite?