Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sladjana pejovic
Imas pprodicu? Imam i ja pa me zanima kako ste se vi organizovali ako budete izvuceni. Znaci ti ides sama?
Ja nemam predstavu kako cemo i sta cemo.
|
Iskreno svi moji 'planovi' (ako uopšte mogu tako da se klasifikuju) su više neka opuštena razmišljanja šta ako..... Imam otprilike koncept šta ću uraditi ako se desi da me izvuku, donekle i znam šta bi istraživala i šta bi sve morala da završim u Bg-u pre odlaska. Pošto bi išla sama (za sada nemam ni ozbiljnu vezu niti decu), meni mnogo olakšava stvar što imam mnogo dobre prijatelje koji su dosta dugo u Americi (imaju državljanstvo, sređen život, situirani, odraslu decu koja su se odselila i osnovala svoje porodice...) i koji bi me sigurno primili na mesec i više. Ali ako se desi da dobijem na lutriji sigurno ću praviti i neke 'contingency plans' za svaki slučaj, jer sam videla na forumu da se dosta članova našlo u situaciji da im je otkazano gostoprimstvo tipa pred let za USA ili slično. Ne opterećujem se sa tim stvarima za sada, živim život ovde najbolje što mogu. Znam da je komplikovano sa porodicom jer treba mnogo više para za početak, sa druge strane i kad si sam nije ti sve jedno.