View Single Post
Staro 10.10.2016, 13:51
Gandy77 Gandy77 je offline
Član

Datum prijave: 30.09.2013
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik grabovac84 Prikaz poruke
Markoss u pravu si.Evo ga covek
Ja sam odbijem prosle godine u Decembru zbog srednje skole, odnosno ne priznaju moju srednju skolu kao takvu u Usa jer nema predmeta tipa matematika,fizika,hemija nego su sve strucni predmeti vezani za teologiju. Dakle ukoliko imate bilo koju drugu srednju skolu osim Bogoslovije naravno da je u kontinuitetu 12 godina osnovna,srednja skola, prolazite. Ja sam studirao na Bogoslovskom fakultetu u Bg i rekli su mi da ukoliko diplomiram do kraja programa za moju godinu...dakle 2016...dace mi vizu. Dakle cak i kada imate ovakvu situaciju ukoliko imate fax zavrsen ne bi trebalo da bude problema. Inace ja sam nakon toga otisao za Austriju i evo tamo sam jos uvek.Upisao sam ovde fax na univerzitetu u Grazu i eto. Sve ovo sa green cardom mi je promenilo zivot svakako. Tako i da vas odbiju ne brinite jer sve se na kraju zavrsi nekako kako je najbolje za svakoga. Ulazim i dalje redovno na forum ali izbegavam da ucestvujem u diskusijama osim kada zaista mogu da pomognem nekim savetom mada forum je toliko opsiran da ne postoji tema koja nije razradjena do detalja. Eto toliko od grabovca za sada i veliki poz ovom prilikom za tebe Markoss sto si me se setio i naravno za Tikicu ako je ima ovde jos uvek
Moderatori sorry za post u ovoj temi ali reko da se nadovezem na Markossev post.
Zanima me da li bi neka prekvalifikacija bila prihvacena? Mislim da ne bi, ali bolje da proverim i da cujem drugo misljenje. Posto sam i ja zavrsio Bogosloviju ali za razliku od tebe nisam upisao fakultet.
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
DV2023 - Has not been selected
DV2024 x2 - ?
Reply With Quote