Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins
@ pattgareth
nisam procitao da su nekog pitali u vezi para. Niti je praksa da pitaju "sta planirate raditi u USA. Nek me neko demantuje.
Ne bira se duplo kandidata nego dodatnih 35.000.
I niste mi odgovorili na pitanje kakve "kvote ekipa" spominjete. Al nije ni vazno. Ocigledno volite da zivite u svetu teorija zavera
|
E baš mi je drago da je kod Vas u Srbiji sve po nekadašnjem JUS-u,ako uopće imaš pojma šta je to...eto kad nas "neuređenih Balkanskih država" ti je sve po teoriji zavjere pajdo moj...tj sve je namješteno,zato i ti imaš namjeru gibati odavde,što naravno ne garantira ništa u "obećanoj zemlji",korupcija je svuda,ali o tom potom,to su tvoje riječi o nekim zavjerama,a po meni nažalost to je danas "mode di vivere"...
UUUUU ovo je jakoo fulano,kaže on:bira ih se SAMO 35000 više,e jesi mi ga sad...svaka ti čast.O čem ti laprdaš?? Osim toga rekao čovjek iz Ambasade sam,da se bira doslovce još toliko,dakle duplo! I ne pametuj onda tu.
Evo ja upravo
ponovno čitam da je praksa da pitaju šta ćete tamo raditi i čak još važnije:kod koga i gdje ćete stanovati!...ono što je već prije preko dekade iščitavano na forumima,sada opet čitam u 2015/16g,i nažalost kao i tada gasi mi se svaka nada...jer kako se čini vidim da većinom uspijevaju dobiti parovi(negdje već pisah o tome kako singles ionako nisu poželjna vrsta),a nažalost i to da, "gle kakve li čudne igre slučaja",to su sve ljudi koji su mahom već bili u USA,i imaju nekog "svog" tamo..naravno trude se da ne dovedu loosere,i mahom su to,ako već jesu samci,ljudi s fakultetom i turističkim vizama SAD,a ne ljudi koji bi kročili na američko tlo bez igdje ikoga.Premda se upravo tako reklamira.
(BTW ukucaj intervju zelena karta,pa si čitaj, o pametni veliki guruu)
još nešto,tu smo svi isti i nadamo se jedan drugome što više pomoći,pa mi nemoj te šeme persiranja i profesionalne deformacije tobož' kulturnog persiranja prodavati,jer me ne zanima ni tko si,niti šta si završio,a bogami niti koju funkciju u RL obavljaš...samo uzgred- očito samo mi s fakultetima nemamo taj komplek,s da se i na anonimnim forumima služimo službenom formalnom korespondencijom..
Ups pardon,možda misliš da nas je ovdje na mom nicku više..nije frende,bez brige- sam sam.