Citat:

| A cime se bavis ivde? Ili sra imas zavrseno? A cime bi voleo da se bavis tamo? Sto se tice cene stanova, znambiz licnog primera da su cene stanova po sajtovima vece od recimo kad sam isao ulicom i video znak FOR RENT sa br tel. Isti stan je bio na padmapper.com za oko 1200 a na licu mesta kad sam pitao 1000. Uzmi i to u obzir.
 | 

Imam zavrsen fakultet (Bus Admin) vani na engleskom, davno, a supruga racunovodstvo kod nas. Imam i 15+ godina radnog iskustva na rukovodnim pozicijama u multinational FMCGs. Svi govorimo engleski, a i vec sam navodio da trenutno radim vani (mozda bih cak i ostao ovdje, i povremeno ulazio u USA). Ako bih imao platu na osnovu kvalifikacija (skola i iskustvo), ne bi tu bilo nikakvih problema.
ALI
Mislim da je bolje ici sa dosta konzervativnijom varijantom, cak i da radim kao konobar, ako nema nista drugo za pocetak. Nije mi to neki problem, a imamo i nesto ustedjevine za prvu godinu, ili dvije, zavisno od lokacije.
Kontam da odmah po dolasku nadjemo neki AirBnB ili sl. i onda trazimo neku dugorocniju varijantu, hvala za savjet u svakom slucaju.