View Single Post
Staro 11.10.2016, 14:17
pattgareth pattgareth je offline
Član

Datum prijave: 04.10.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan Prikaz poruke
@pattgarreth

Medjuetnicke metafore

Unapred zahvalan,
Moderator

???
molim??? ako vi ne razumijete autoironiju,i digresiju na moju vlastitu državu,i to ne sada bivšu- jer je i ona moja,već na ostale prostore,a ne trenutno vaš,kako vi to osjećate,onda vam "zahavaljujem" na vašem forumu i lijep pozdrav,dovoljno je..jer forumi su upravo zato tu da se ljudima kaže istina,a ne da ih zavarava i mažu im se oči šarenim lažama
uopće mi nije jasno kakve to međuetničke metafore spominjete,očito ste vi time opterećeni???? A nekih prostakluka evidentno nije bilo
Ako istinu,ma čija ona bila,i ma kako subjektivno grubo ona zvučala(jer uvijek je dobrodošlo suprotno mišljenje) nije moguće reči niti na anonimnim forumima gdje se doista nitko ne može osjetiti uvrijeđenim,jer nema presonalizacije subjekata,tj osoba niti na jednom nivou,onda odista odustajem i priznajem da nam nema spasa,jer to znači da slobode i transparentnosti mišljenja,te kritike bilo kojih društvenih sustava ne smije po vama biti niti u virtuali,a kamo li u stvarnom životu.
Evo ostavljam ove forumaše na milost i nemilost vaše advokature,i vaših presvijetlih istina -(etnički obojenih)
Sapienti sat.
LP

Last edited by pattgareth; 11.10.2016 at 14:31.
Reply With Quote