Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tamarica6000
Dragi prijatelji,
danas je trebao biti d-day za nas i da nam odobre vize ali izgleda da nije bio...naime niti smo vize dobili niti smo odbijeni...sve je teklo po proceduri i ok do poslednjeg momenta, dakle platili vize, položili zakletvu, tj potvrdili da su svi podaci koje smo dali tačni i onda nas konzularka kada je počela ubacivati podatke u komp. umesto da čestita, prebacila do kolege jer mora da se dovrši "administrativna procedura"... navodno su oni obzirom da je suprug rodjen u Bijeljini, dakle u BiH, umesto 4 bosanska broja za nas, uzeli srbijanske, obzirom da je intervju bio u Beogradu (pretpostavili su valjda da je i rodjen u Srbiji kad već ima srpsko državljanstvo) i da će nas pozvati za 10-tak dana da dodjemo sa posošima ukoliko se vize odobre, koje su nam inače vratili...svu ostalu origanalnu dokumentaciju su nam zadržali...sve mi je ovo pomalo čudno ali i nije jer se suprugu slična situacija desila, još pre 15 godina, naime bila je neka provera koja je trajala 15-tak dana i na kraju su mu odobrili J1 vizu...nadam se da će sve biti ok, ali ako i ne, malo smo sagoreli na kraju, kako god, čekamo tih 10-12 dana, pa javljamo novosti...ovo su inače i informacije za moderatora da u tabeli izmeni country of chargeability u BiH i željeno mesto odlaska iz Chicago u Boston, ako uopšte i odemo 
|
Znaci Vas suprug je izvucen... Citajuci post, zapitao sam se kakva 4 bosanska broja, pa sam dosao do kraja i shvatio. Znaci suprug je (ili Vi za njega) u prijavi stavio da je rodjen u Srbiji? I nisu "oni" nista pretpostavili nego im je tako napisano u prijavi. Ok, s obzirom da su obe zemlje iz istog regiona, ne bi trebalo da imate problema jer niste stekli prednost izborom pogresne zemlje. Javljajte cim Vas pozovu. Nadam se da ce sve biti u redu.