Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
Znaci Vas suprug je izvucen... Citajuci post, zapitao sam se kakva 4 bosanska broja, pa sam dosao do kraja i shvatio. Znaci suprug je (ili Vi za njega) u prijavi stavio da je rodjen u Srbiji? I nisu "oni" nista pretpostavili nego im je tako napisano u prijavi. Ok, s obzirom da su obe zemlje iz istog regiona, ne bi trebalo da imate problema jer niste stekli prednost izborom pogresne zemlje. Javljajte cim Vas pozovu. Nadam se da ce sve biti u redu.
|
Ne, on je u prijavi staio da je rodjen u Bosni, tu nema greske. A drzavljanin je Srbijje i zivi tu od svoje druge godine. Koliko sam ja shvatila, oni green card daju po mestu rodjenja, ne po mestu gde zivis i ciji si drzavljanin. On je usao u kvotu Bosne, ali je mogao da u Srbiji dobije vizu, tako je izabrao. Cetiri broja koja pominjem su za supruga mene, i dvoje dece. Oni kazu da sad moraju od Bosne da uzmu ta cetiri broja...pa kada to urade da ce nam javiti da li su uspeli i da li su nam vize odobrene. Napisali su da je rec o administrativnoj proceduri koaj je neophodna... sda pitanje je da li su oni te bodanske brojeve trebali da traze pre intervjua, ili nakon...to ne znamo. Da li je neko mozda imao to iskustvo? Da aplicira u Srbiji a rodjen je u Bosni?
pozz