Drugari,prezivela sam,evo mog iskustva od juce iz Smiljaniceve.u 9:15 sam imala zakazan pregled,dosla sam 15ak min ranije i odmah me je ljubazna sestra primila. Pasos i 4foto molim vas.izvolite bocicu za urin,nakon toga mozete kod doktorke odmah da vam izvadi krv i izmeri temperaturu. Ok.. daje mi uput za snimanje pluca i objasnjava kako da dodjem do te clinike,pa u 13h da se vratim kod njih. Placam 200$ mada mislim da moze i u dinarima. Snimanje pluca je trajalo par secundi,hvala dodjite oko 12h po snimke. Tesko da sam normalno mogla da popijem kafu jer mi je u glavi bilo milion pitanja. Sta gledaju,sta traze,sta ako nadju nesto itd.. bez nervoze verujte mi. Pokupila sam snimak (cd i papir izvestaj dr) i pravac Smiljaniceva. Druga doktorka postavlja standardna pitanja,droga,alkohol,lekovi,operacije,implatanti, sta,kada,koliko i sl. Vec je njima to rutina,pa odmah chekira ne,ne

visina,tezina,pritisak, skidanje u vesu(bez problema za one koji iwaju tetovaze

),refleksi.. ja sam mmr vakcinu primila kod njih sto je 3000din jer nisam ranije. I to je to. D
Sestra mi daje kovertu sa svim tim nalazima i cd i poseban papir na kome je dokaz da sam primila sve vakcine,kaze trebace mi u Usa, i pozelela puno srece. Tako da svu nervozu koju imate,odbacite. Ja danima nisam spavala zbog toga i eto sve gotovo brzo. E sada ostaje cetvrtak da prezivim pa da proslavim😊 toliko od mene.
Srecno svim
01.12.2016. Intervju